De fabriek

Dit zijn de belangrijkste personen van onze fabriek, onze tutoren. Zij zijn samen in staat in alle vakken bijles te geven. Bovendien zijn al onze tutoren ervaren in het geven van bijles en studiebegeleiding. Net als iedereen hebben onze tutoren wel zo hun expertises:

Claartje Arlman

Deze mademoiselle spreekt haar talen en kan grammaticaal iedereen wel het nodige bijbrengen. Claartje begeleidt met name taalvakken.

Rick Homan

Rick Homan

Komt uit een onderwijsfamilie en gaf voor de start van de Studiefabriek al bijles aan middelbare scholieren. Het “manusje-van-alles” wordt hij wel genoemd.

Elmer Pals

Elmer Pals

Vragen over economie? Deze bevlogen economiestudent kan er alles over vertellen. Elmer begeleidt met name exacte vakken.

Nathalie Niehof

Nathalie Niehof

Slag bij Waterloo? Wie was Nikola Tesla? Voor geschiedenis ben je bij haar aan het juiste adres! Bovendien geeft Nathalie bijles in exacte vakken en taal.

Thom Grobbee

Houdt van voetbal, wielrennen en de wereld verkennen. Hij is onze scheikunde en natuurkunde specialist!

Eef van Koersveld

Met enorme verve begeleidt zij onze leerlingen. Deze vrolijk universitaire studente weet hoe ze enthousiasmeert en jou het nodige bijleert!

Bart van der Veen

Onze voetbal fan! Weet alles over valsnelheid, chemische reacties en voor een pittige wiskundige berekening draait hij zijn hand niet om.

Jij?

Denk jij een toegevoegde waarde te kunnen zijn binnen onze fabriek? Neem dan contact op. Wij verwelkomen je graag als nieuwe bijles en studiebegeleider bij de Studiefabriek Groningen!

Onze tutoren worden opgeleid en aangestuurd door één persoon met veel ervaring in het onderwijs en het geven van bijlessen:

Jacqueline Dedden

Jacqueline Dedden

Jacqueline heeft jarenlang gewerkt als docente en intern begeleider in het basisonderwijs en is moeder van drie zonen waarvan er twee inmiddels op het voortgezet onderwijs zitten. Vanuit die rol kent ze het klappen van de zweep. Daarnaast geeft ze sinds enkele jaren huiswerkbegeleiding aan huis en heeft ze zich gespecialiseerd in het aanleren van nieuwe leerstijlen en het zogenaamde “mindmappen”. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de Studiefabriek.