De fabriek

Dit zijn de belangrijkste personen van onze fabriek, onze tutoren. Zij zijn samen in staat in alle vakken bijles te geven. Bovendien zijn al onze tutoren ervaren in het geven van bijles en studiebegeleiding. Net als iedereen hebben onze tutoren wel zo hun expertises.

Jij?

Denk jij een toegevoegde waarde te kunnen zijn binnen onze fabriek? Neem dan contact op. Wij verwelkomen je graag als nieuwe bijles en studiebegeleider bij de Studiefabriek Groningen!
[/col]
[/row]
[/container]

Onze tutoren worden opgeleid en aangestuurd door één persoon met veel ervaring in het onderwijs en het geven van bijlessen:

Jacqueline Dedden

Jacqueline Dedden

Jacqueline heeft jarenlang gewerkt als docente en intern begeleider in het basisonderwijs en is moeder van drie zonen waarvan er twee inmiddels op het voortgezet onderwijs zitten. Vanuit die rol kent ze het klappen van de zweep. Daarnaast geeft ze sinds enkele jaren huiswerkbegeleiding aan huis en heeft ze zich gespecialiseerd in het aanleren van nieuwe leerstijlen en het zogenaamde “mindmappen”. Zij is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de Studiefabriek.